cellgate
:: HOME:: NIEUWS:: PORTFOLIO:: REFERENTIES:: PARTNERS:: HELPDESK:: CONTACT:: VACATURES
 
Referenties

Cellgate levert haar diensten aan diverse klanten. Cellgate is onder andere de preferred supplier van RTL Nederland en voor de Endemol bij de programma's die zij voor RTL produceren. Daarnaast levert Cellgate ook haar diensten als preferred supplier aan Mobitainment.

 

RTL Nederland (http://www.rtlnederland.nl/ ) is exploitant van de tv zenders RTL 4, RTL 5 en RTL 7. RTL Nederland maakt steeds meer gebruik van interactieve diensten en zal in de nabije toekomst meer en meer crossmediale formats introduceren.

Endemol Nederland is afzender van een groot aantal succesvolle programma's en maken deel uit van de Endemol-groep, één van 's werelds grootste producenten, met vestigingen in meer dan twintig landen. Programma's van Endemol zijn o.a. Baantjer, Dancing on Ice, Herman helpt, Grijpstra en de Gier, GTST en Hollands Next Top Model. Voor haar sms verkeer in de tv formats die op RTL worden uitgezonden maakt zij naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Cellgate.
Spiricoach

De spirituele hulp- en advieslijn met paragnosten, mediums en helderziende online. Een garantie op een luisterend oor en tevens een waardevol antwoord op vragen waar u misschien al jarenlang antwoord op wilt hebben. Spiricoach bestaat uit een groep met spiritueel ingestelde mensen met elk hun eigen discipline.


Spiricoach verbind verleden, heden en toekomst. Samen met uw persoonlijke coach zal het levenspad bekeken worden. Dus heeft u een specifieke vraag over relatie, carrière, toekomst, persoonlijke ontwikkeling of bent u een dierbare verloren en heeft u behoefte aan steun? Spiricoach is er voor u.


Spiricoach heeft meer dan 50 coaches met verschillende expertises die u zeker verder kunnen helpen. De paranormale hulplijn voor iedereen die er behoefte aan heeft. U kunt bij ons terecht met vragen over:


  • Astrologie
  • Ayurveda
  • Foto lezen
  • Aura lezen]
  • Droomuitleg
  • Tarotkaarten
  • Magnetiseren
  • Numerologie online

Op de website www.spiricoach.nl kunt al onze beschikbare coaches zien. Bekijk hier:Paragnosten online
Mediums online


Kom in contact via het telefoonnummer 0909-8001 in contact komen of registreer u gratis en bel direct goedkoper. Of neem liever de tijd en stel uw vraag via een mailconsult of voor een snel antwoord sms’t u: ‘TOEKOMST’ naar 7575.


Mobitainment (www.mobitainment.nl) is één van de grootste partijen in Nederland op het gebied van live chat sms diensten en exploiteert de late night tv programma’s Na Sluytingstijd en CupidoTV en het tv veiling format Shop4Nop.

Deze twee partijen zorgen er voor dat Cellgate een groot volume sms verkeer heeft. Dit is van belang om bij de telecom operators de beste kwantum kortingen te verkrijgen. Daarnaast worden tal van nieuwe en innovatieve oplossingen ontwikkeld, waar u gebruik van kunt maken.

Mede dankzij het volume van deze twee grote afnemers kan Cellgate u goede uitbetalingtarieven bieden. Neem contact met ons op en vraag ons om een vrijblijvende offerte!