cellgate
:: HOME:: NIEUWS:: PORTFOLIO:: REFERENTIES:: PARTNERS:: HELPDESK:: CONTACT:: VACATURES
 
Nieuws
Lotto Weekend Miljonairs

Vanaf maart 2008 verzorgt Cellgate de SMS-diensten bij Lotto Weekend Miljonairs. Op het moment dat de kandidaten in de uitzending het antwoord niet weten, mag het publiek massaal stemmen.

Lotto Weekend Miljonairs

Idols 2008

Februari 2008 - De 4e editie van Idols is afgelopen en Cellgate verzorgde opnieuw met succes de SMS-diensten, zowel de mass votings als de exit-polls. In december zijn de live-shows begonnen en in maart was Nikki nog over als winnende kandidaat.

Idols logo

 

Dancing with the Stars

Mei 2007 - Ook dit jaar verzorgde Cellgate de SMS-voting services voor Dancing with the Stars. Dit evenement was vorig jaar een groot succes en ook dit jaar was het weer een spannende strijd.

 

Holland's Next Top Model

Mei 2007 - In de spannende finale van Holland's Next Top Model draaiden de SMS-servers van Cellgate weer op volle toeren. Kim versloeg uiteindelijk Sabrina en Christa.

 

X Factor

 

 

Oktober 2006 - Cellgate verzorgde de SMS-diensten voor X-FACTOR; de meest complete zoektocht naar zangtalent die ooit in Nederland is gehouden.  

 

Na de auditierondes, confrontatie en utltieme tests die de kandidaten voor de jury moeten uitvoeren zullen de overgebleven kandidaten weer gaan deelnemen aan de live shows die op televisie worden uitgezonden.

Ook deze keer zal Cellgate weer de SMS berichten gaan afhandelen. Cellgate is dan ook druk bezig om alles goed in te regelen en dit keer met nieuwe 'features' ! Meer info volgt op een later tijdstip.

Meer info: http://www.xfactor.nl/  

Dancing on ice!

(augustus 2006) - In navolging van het populaire Dancing with the Stars komt RTL nu met Dancing on Ice.
RTL 4 brengt met het Vlaamse VTM vanaf zaterdag 26 augustus Dancing On Ice in Nederland en in België. Martijn Krabbé en zijn VTM-collega Francesca Vanthielen presenteren deze ijsdanswedstrijd, een Nederlandse versie van de oorspronkelijke Britse succesformule.

Vijf bekende Nederlanders en vijf bekende Vlamingen (BV’s), ieder gekoppeld aan een professionele ijsdanser, binden vanaf het weekend van 26 augustus bij RTL 4 de strijd met elkaar aan om als beste ijsdanspaar uit de bus te komen

Cellgate zal de sms voting verzorgen voor dit programma, waarbij na iedere aflevering een koppel zal afvallen.

Dancing with the stars II

 

(maart 2006 ) - Ook voor de tweede editie van Dancing with the Stars heeft RTL / Endemol gekozen voor Cellgate voor het verzorgen van sms mass vote.
Na Idols klaar om te groeien

(maart 2006) - Na de succesvolle finale van Idols stuurt Cellgate een persbericht uit. Het bedrijf heeft bewezen nu ook mass sms votings aan te kunnen. Lees hier de tekst van het persbericht.

Op donderdag 30 maart plaatst het AD een artikel over het bedrijf Cellgate in haar krant en op haar website. Wim van Oeveren bericht over het succesvol uitvoeren van de sms mass vote van Idols en over de verdere ambities van Cellgate. Het artikel is te lezen op http://www.ad.nl/denhaag/stad/article244167.ece

RTL tekent contract met cellgate(januari 2006) - RTL zal in 2006 weer al haar sms verkeer laten afhandelen door Cellgate. Cellgate verzorgde reeds in 2005 de afhandeling van het sms verkeer van veel RTL tv programma's zoals o.a. herrie in de Keuken, Baantjer, Eerste Hulp Bij Opvoeden , Eigen Huis & Tuin, Filmquiz, RTL Transportwereld, RTL Autowereld, Dansduel, Hoe schoon is jouw huis, CSI en verder alles voor Yorin FM en RTL FM.

 
Idols

(december 2005) - Na Dancing with the Stars verzorgt Cellgate nu ook de sms vote van het populaire tv programma Idols.

Dancing with the stars

 

(augustus 2005) - Cellgate is door RTL Nederland en Endemol geselecteerd als de partij die de sms voting applicatie mag leveren. Negen weken lang gaan acht bekende Nederlanders (vier vrouwen en vier mannen), ieder gekoppeld aan een professionele danspartner, elke zaterdagavond de strijd met elkaar aan op de dansvloer. Middels het via sms stemmen en dus ook de sms voting applicatie van Cellgate wordt bepaald wie uiteindelijk de winnaar zal gaan worden

Mobitainment sluit overeenkomst met Cellgate

 

(maart 2005) - Cellgate sluit een overeenkomst met de crossmediale producent Mobitainment voor het afhandelen van al haar sms verkeer. Alle sms-jes uit de late nigt tv programma's Na Sluytingstijd, CupidoTV en Pool Party, maar ook die van het veiling tv programma Shop4Nop lopen via het platform van Cellgate.

Contracten met alle vijf de mobiele telco's

             

(Januari 2005) - Met alle vijf de mobiele telecom operators in Nederland worden onderhandelingen gevoerd, die vrij snel tot positief resultaat leiden. Cellgate sluit een overeenkomst voor de afhandeling van haar sms verkeer met KPN Mobile, Vodafone, T Mobile, Orange en Telfort.
CellGate gaat van start
 

 

(Januari 2005) - Nob (Mobiview) besluit als gevolg van haar reorganisatie te stoppen met het aanbieden van haar sms-brokerage dienst aan derden. Mobitainment en RTL , twee grote klanten van NOB, besluiten de sms brokerage activiteiten zelf te gaan voortzetten vanuit een nieuw bedrijf ; Cellgate B.V.